_Donacije Header
Ukupno donirano
0253129 Kn

Budi prijatelj djece

Budi prijatelj djece

 

U suradnji sa Klinikom za dječje bolesti KBC Split, Tommy je pokrenuo veliku humanitarnu akciju u kojoj će u periodu od 25.01. - 21.03.2021. god. dio sredstava od svakog prodanog proizvoda, posebno odabranog i posebno označenog na polici, donirati Klinici za dječje bolesti. Ovo je samo nastavak hvalevrijedne akcije iz 2020. god., kada je trgovački lanac Tommy u istoj humanitarnoj akciji, Klinici za dječje Bolesti KBC Split, donirao iznos od 323.566 kn.

 

Klinika za dječje bolesti, KBC Split kontinuirano radi na stvaranju što boljih uvjeta za liječenje i boravak djece u bolnici kroz edukaciju i stručno usavršavanje liječnika i medicinskih sestara.

 

Glavna misao vodilja ove humanitarne akcije je bila poboljšati uvjete boravka djece i roditelja u bolnici kroz preuređenje i obnavljanje postojećih prostora Klinike, te kupnju nove medicinske opreme i namještaja.

 

Zbog središnjeg strateškog položaja u Klinici za dječje bolesti liječe se životno ugrožena djeca iz četiri županije, od Dubrovnika do Zadra i većeg dijela Hercegovine, dužnost tvrtke Tommy, kao tvrtke koja brine o svojim građanima, je bila uključiti se u ovaj projekt te staviti na raspolaganje svoj poslovni potencijal u svrhu realizacije istog.

 

Obzirom da svoje poslovanje tvrtka Tommy rasprostire na području Istre na sjeveru do Prevlake na krajnjem jugu, na 212 poslovnica u svojoj mreži Tommy želi dati projektu šire značenje i uključenost, uz uvjerenje da uređenje Klinike predstavlja interes šire regije, a da interes za dobrobit djece nadilazi sve granice.

 

U svim poslovnicama proizvodi koji će se naći u ovoj humanitarnoj akciji će biti posebno označeni na policama, a potpuni popis proizvoda, kao i iznos donacije po svakom od njih možete pronaći klikom na ovu poveznicu.

 

Tvrtka Tommy, kao trgovački lanac u 100% hrvatskom vlasništvu, kroz cijeli period svoje egzistencije, donacijama podržava različite projekte i brojne potrebite  iz lokalnih zajednica širom Hrvatske. Ponovno smo spremni zaokružiti svoju misiju društveno odgovornog poslovanja sa značajnom financijskom podrškom namjenskim sredstvima Klinici za dječje bolesti na dobrobit i korist svih građana RH, a prvenstveno onima kojima je najpotrebnije – djeci.