OTVOREN RENOVIRANI HIPERMARKET TOMMY U SPLITU

Dana 25.lipnja 2020.godine, trgovački lanac Tommy ponovno je otvorio renovirano prodajno mjesto-hipermarket u Splitu,Ruđera Boškovića 18a,robna kuća Prima 3. Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i našim zaposlenicima. Tommy hipermarket obnovljen je i osvježen, prodajni prostor je opremljen po suvremenim standardima kako bi potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše ponude, omogućili još veću razinu doživljaja kupovine. 

Ukupna korisna površina ovoga hipermarketa je preko 1800 m2. 

Pored obnovljenog interijera, u ovom hipermarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače. Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a  posebno ističemo odjele svježeg mesa,ribarnice, voća i povrća, gastro odjela i pekarstva s dnevno svježim proizvodima koji postaju prepoznatljivi dio naše ponude, uz dominantnu zastupljenost domaćih hrvatskih proizvođača. 

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora u hipermarketu su instalirane i brze samoposlužne blagajne. U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.