OK Kaštela i Tommy produljili sponzorsku suradnju

Sportskoj obitelji Tommy-ja koju čini nekoliko klubova i koje financijski podupiremo putem sponzorstava, priključio se i ženski Odbojkaški klub „Kaštela“.

Ugovor o sponzorstvu između OK Kaštela i Tommy d.o.o. potpisan je 11.02.2020. u Kaštelima.

Tommy je najveći donator dalmatinskog sporta i sponzor nekoliko sportskih klubova, a u ovoj prigodi smo nastavili sponzorski podržavati OK „Kaštela“, klub vrlo značajan za grad Kaštela i odbojkaški sport.

OK „Kaštela“ je svojim sportskim dostignućima i rezultatima relevantan na nacionalnoj razini.

Posebno nas raduje što ćemo nastaviti podupirati sport kao što je odbojka, a ujedno će ovaj sponzorski ugovor biti za sada jedini koji imamo s jednim ženskim sportskim klubom, a što smatramo posebno važnim iskorakom u popularizaciji ženskog sporta.

Tommy je na kaštelanskom području vodeći trgovački lanac, razvoj tvrtke započeo je upravo u Kaštelima, a na ovaj način dajemo dodatnu podršku sportsko-rekreativnom segmentu života u lokalnoj zajednici, posebno kada se radi o mlađoj populaciji.

Nadamo se da će ova suradnja između OK Kaštela, i Tommy-ja kao najznačajnijeg gospodarskog subjekta u Dalmaciji, doprinijeti daljnjem razvoju i kluba i kaštelanskog sporta.