_Donacije Header
Ukupno donirano
0253129 Kn

OTVOREN SUPERMARKET CISTA PROVO

Ovim putem želimo vas informirati o otvaranju novog supermarketa Tommy u Cisti Provo, na adresi Domovinskog rata 13, koji je započeo s radom dana, 25.03.2021.
 
Supermarket Tommy opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene i niz dodatnih pogodnosti koje nudimo kupcima.
Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije.
 
U prodajnom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 450 m2 Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želimo istaknuti ponudu mesnice, pekarnice, te ostalih svježih proizvoda najvećim dijelom hrvatskog
porijekla.
 
U supermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.
Supermarket Tommy Cista Provo raspolaže i s vlastitim parkirnim prostorom. Politikom kontinuirane ekspanzije i ulaganja prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova prodavaonica je nova u nizu prodajnih mjesta Tommy-ja u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je Tommy već nekoliko godina apsolutni tržišni lider, a lidersku poziciju preuzimamo i u drugim dalmatinskim županijama.