_Donacije Header
Ukupno donirano
0323566 Kn

OTVOREN RENOVIRANI SUPERMARKET TOMMY U OMIŠU

Ovim putem želimo informirati javnost o ponovnom otvorenju renoviranog supermarketa Tommy u Omišu, na adresi Vukovarska 8.
Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i našim zaposlenicima.
Tommy Supermarket Omiš obnovljen je i osvježen, te opremljen po suvremenim standardima kako bi potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše ponude, omogućili još veću razinu doživljaja kupovine.
Pored obnovljenog prodajnog prostora, u ovom supermarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače.
U potpuno renoviranom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 400 m2 ponuđen je široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a u supermarketu je moderniziran i automatiziran otkup ambalaže, te je kupcima osiguran i veći broj parkirnih mjesta.