OTVOREN RENOVIRANI MAXIMARKET TOMMY U OKRUGU GORNJEM

Danas 21. svibnja 2020. godine, trgovački lanac Tommy ponovo je otvorio renovirano prodajno mjesto-maximarket u Okrugu Gornjem, Šetalište Stjepana Radića 18 a. Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i našim zaposlenicima.

Tommy maximarket obnovljen je i osvježen, prodajni prostor je opremljen po suvremenim standardima kako bi potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše ponude, omogućili još veću razinu doživljaja kupovine. Ukupna korisna površina ovoga maximarketa je preko 700 m2, a osiguran je i veći broj parkirnih mjesta za kupce.

Pored obnovljenog interijera, u ovom maximarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače. Ponudu maximarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo odjele svježeg mesa, ribarnice, voća i povrća i pekarstva sa dnevno svježim proizvodima koji postaju prepoznatljivi dio naše ponude, uz dominantnu zastupljenost domaćih hrvatskih proizvođača.