_Donacije Header
Ukupno donirano
0323566 Kn

OTVARANJE TOMMY MAXIMARKETA U GRAČACU

Ovim putem želimo informirati javnost o ponovnom otvorenju renoviranog maximarketa Tommy u Gračacu, na adresi Obrovačka 3, danas 27. lipnja 2019. Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i našim zaposlenicima.

Tommy maximarket Gračac opremljen je po suvremenim standardima kako bi potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše ponude, omogućili još veću razinu doživljaja kupovine.

Pored obnovljenog prodajnog prostora, u ovom maximarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače.

U potpuno renoviranom prostoru, na ukupnoj korisnoj površini od preko 900 metara četvornih, Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želimo naglasiti obnovljene odjele pekarnice, delikatese, gastronomije i voća i povrća, sa ponudom dnevno svježih proizvoda.