_Donacije Header
Ukupno donirano
0323566 Kn

OTVARANJE TOMMY MAXIMARKETA U BIOGRADU

U četvrtak 23. svibnja 2019. trgovački lanac Tommy otvorio je svoje novo prodajno mjestu u Biogradu na Moru.

 

Maximarket Tommy Biograd suvremeno je i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cijene koje kontinuirano nudimo. Površina korisnog prostora premašuje 900 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce. Ponudu maximarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo odjele svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom.

 

U maximarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša. Ova investicija Tommy-ja rezultirala je otvaranjem novih 25 radnih mjesta. Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je nova u nizu prodajnih mjesta Tommy-ja u Zadarskoj županiji.

 

U okviru aktivnosti društveno odgovornog poslovanja, a prigodom otvorenja maximarketa, Tommy je u koordinaciji s lokalnom upravom dodijelio novčanu donaciju Dječjem vrtiću „Biograd“ u visini od 15.000 kn, te Udruzi „Volonter“ Biograd u visini 5.000 kn.