NOVI TOMMY HIPERMARKET U STARIGRAD PAKLENICI

Danas 26. rujna 2019. trgovački lanac Tommy je otvorio novo prodajno mjestu u Starigrad- Paklenici, na adresi Ulica Dr. Franje Tuđmana 18. Hipermarket Tommy opremljen je funkcionalno i u skladu s modernim tehnološkim rješenjima, kako bi kupcima osigurali poseban i inovativan doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cijene koje kontinuirano nudimo.

Površina korisnog prostora premašuje 1500 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce.

Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo bogatstvo ponude na odjelima mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva.

U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša.

U povodu samog otvaranja i početka poslovanja, Tommy je za kupce pripremio niz prigodnih promotivnih aktivnosti.

Ova značajna investicija Tommy-ja rezultirala je otvaranjem novih 30 radnih mjesta.

Politikom kontinuirane ekspanzije i realizacijom razvojnih planova, prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude Tommy- ja kao jednoga od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca.

Tommy je tržišni lider u maloprodaji u nekoliko hrvatskih županija, a s novim hipermarketom u Starigrad-Paklenici koji je 43. prodajno mjesto u Zadarskoj županiji, Tommy dodatno povećava svoj tržišni udio u tom dijelu Dalmacije.