TOMMY NOVI GENERALNI SPONZOR FESTIVALA DALMATINSKIH KLAPA OMIŠ

Tommy d.o.o., vodeći trgovački lanac u Dalmaciji, postao je novi generalni sponzor Festivala dalmatinskih klapa Omiš, u narednih pet godina.

 

Ugovor o sponzorstvu potpisan je 15.06.2018.godine, u jedinstvenom ambijentu novootvorenog Eol Rooftop Bara u Omišu.

 

“U ime tvrtke Tommy i svoje osobno, pozdravljam Gradonačelnika Omiša Gospodina Tomasovića, ravnatelja Festivala Gospodina Stanića, sve Omišanke i Omišane i štovatelje dalmatinske klapske pisme. Danas kada tvrtka Tommy zapošljava preko 3.000 djelatnika i kad smo najveći i jedini trgovački lanac u 100% hrvatskom vlasništvu na ovim područjima, ne smijemo zaboraviti odakle smo počeli i vrijednosti koje nas određuju.

 

Upravo zbog toga, veseli nas ova suradnja koju danas započinjemo, jer i Festival i Tommy dijele iste ciljeve,a to su očuvanje domaćeg i tradicionalnog. Iako smo upola mlađi, Tommyu je 26 godina, a Festivalu 52, zajedno poštujemo svoje korijene i tradiciju.

 

Velika nam je čast i ponos što možemo biti podrška i dio ove bezvremenske emocije koja je prepoznata i u Svijetu, gdje je klapska pisma 2012.godine uvrštena na Unesco-ov popis kulturne baštine. Vjerujemo kako će ova suradnja između Tommya i Festivala trajati dugo u budućnost na zadovoljstvo svih generacija i pomoći u očuvanju klapske pisme” – rekao je Marin Kaštelančić, član Uprave Tommy d.o.o. .

 

Ovogodišnji centralni dio festivalskih događanja u Omišu počinje 29. lipnja kada je na rasporedu svečano otvorenje i Večer izvornih napjeva, dok je posljednje događanje, završna večer muških klapa, na rasporedu 21. srpnja.