_Donacije Header
Ukupno donirano
0253129 Kn

TOMMY & MEDITERANSKI FESTIVAL KNJIGE -MFK 2020.

Zajednica nakladnika i knjižara i Hrvatska gospodarska komora četvrtu godinu zaredom organizira Mediteranski festival knjige u Splitu. 
 
Izuzetna nam je čast što smo u ovim izazovnim vremenima uspjeli podržati ovaj hvalevrijedan projekt koji se održava upravo ususret novoj školskoj godini, od 2. do 6. rujna 2020. u velikoj dvorani na Gripama.
 
Naše društveno odgovorno poslovanje usmjerava nas ka podržavanju društvene aktivnosti namijenjene razvoju i poboljšanju kvalitete života, kulturnih manifestacija koje populariziraju knjigu i čitanje kod svih uzrasta promovirajući sve vrste književnosti te omogućuju kupnju knjiga po povoljnim cijenama.
Na festivalu je posebna pozornost dana djeci i u tu svrhu organizirane su brojne kreativne tematske radionice.
 
Dodatno smo za period trajanja festivala knjige, u suradnji sa MFK, pripremili i nagradnu igru u kojoj mogu sudjelovati i svi naši dragi kupci, stoga požurite u svoj najbliži Tommy jer kupnjom u iznosu od 100,00 kn sudjelujete u nagradnoj igri tako da priložite račun sa kuponom festivala i ubacite ga u kutiju na Mediteranskom festivalu knjige te uz malo sreće osvojite vrijedne nagrade!
Više o propozicijama nagradne igre možete vidjeti na www.mfk.hr/nagradna-igra
 
Vidimo se na Mediteranskom festivalu knjige.