_Donacije Header
Total money donated
0253129 Kn

OTVOREN RENOVIRANI HIPERMARKET TOMMY U DUBROVNIKU

Dana 06. svibnja 2021. godine, ponovo smo otvorili renovirano prodajno mjesto hipermarket u Dubrovniku, Vukovarska 36.
 
Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi naši
prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i našim zaposlenicima.
Tommy hipermarket obnovljen je i osvježen, prodajni prostor je opremljen po suvremenim standardima kako bi potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše
ponude, omogućili još veću razinu doživljaja kupovine.
 
Ukupna korisna površina ovoga hipermarketa je preko 2.200 m2, a osiguran je i besplatan parking za kupce tijekom kupovine.
 
Pored obnovljenog interijera, u ovom hipermarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače. Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo odjele svježeg mesa, ribarnice, voća i povrća sa dnevno svježim proizvodima koji postaju prepoznatljivi dio naše ponude, uz dominantnu zastupljenost domaćih hrvatskih proizvođača.
 
U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.
 
S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i brze-samoposlužne blagajne.