_Donacije Header
Total money donated
0253129 Kn

Otvoren novi hipermarket u Preku

Danas, 29. 4. 2021. trgovački lanac Tommy je otvorio svoje novo prodajno mjesto u Preku na otoku Ugljanu, na adresi Cesta hrvatskih branitelja 41 A.
 
Hipermarket je suvremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine i vrhunsku uslugu, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača.
 
Površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 1.800 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce.
 
Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo asortimansku ponudu mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.
 
U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.
 
Novi hipermarket je značajna investicija Tommyja i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost naše kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji.
 
Di ćeš bolje od toga!