Mogućnosti plaćanja

U Tommy prodavaonicama, obavljenu kupovinu možete platiti gotovinom ili karticama:

americandinersmaestrovisa mastercard mbcard


KARTICA OBROČNA OTPLATA PRODAVAONICE
american PBZ banka 2-6 rata za iznose iznad 300 kn sve prodavaonice
diners ERSTE banka 2-6 rata bez limita Sve prodavaonice u županiji Istarskoj; Šibensko kninskoj; Zagrebačkoj i gradu Zagrebu. Dio prodavaonica u županiji Dubrovačko-neretvanskoj (hipermarketi u Dubrovniku, Vela Luci i Korčuli); Primorsko goranskoj (maximarket i supermarketi u Rijeci, te maximarket u Novom Vinodolskom); Splitsko-dalmatinskoj i Zadarskoj županiji.
maestro PBZ banka 2-3 rate za iznose iznad 300 kn sve prodavaonice
mastercard Raiffeisen banka 2-12 rata za iznose iznad 300 kn Šibensko kninska županija: hipermarket i supermarket u Šibeniku, te supermarket u Vodicama i Murteru.
mastercard Splitska banka 2-12 rata za iznose iznad 300 kn Dio prodavanica u Splitsko-dalmatinskoj županiji (svi hipermarketi)
mbcard Erste banka, Istarska, Jadranska, Karlovačka, Primorska, Podravska, Sber, Slatinska, Veneto banka 2-6 rata za iznose iznad 200 kn Sve prodavaonice u županiji Istarskoj; Šibensko kninskoj; Zagrebačkoj i gradu Zagrebu. Dio prodavaonica u županiji Dubrovačko-neretvanskoj (hipermarketi u Dubrovniku, Vela Luci i Korčuli); Primorsko goranskoj (maximarket i supermarketi u Rijeci, te maximarket u Novom Vinodolskom); Splitsko-dalmatinskoj i Zadarskoj župananiji.
visa PBZ banka 2-3 rate za iznose iznad 300 kn sve prodavaonice
visa Raiffeisen banka 2-12 rata za iznose iznad 300 kn Šibensko-kninska županija; hipermarket i supermarket u Šibeniku, te supermarket u Vodicama i Murteru
visa Splitska banka 2-12 rata za iznose iznad 300 kn Dio prodavanica u Splitsko-dalmatinskoj županija (svi hipermarketi)