Društveno socijalna odgovornost

DRUŠTVENO_ODGOVORNO

Tommy d.o.o., kao najveća kompanija u Dalmaciji po kriteriju prihoda, ali i zaposlenosti, uz kontinuirano ulaganje u razvoj i investicije koje donose nova radna mjesta, želi ulagati u nove projekte i drugima pružiti primjer društveno odgovornog poslovanja.

Financijski podupiremo brojne projekte i akcije humanitarnog karaktera, aktivno sudjelujući u njima, čime doprinosimo razvitku društvene zajednice u kojoj poslujemo, vodeći računa o regionalnim specifičnostima i potrebama. Ponosni smo što možemo podržati i brojne sportske manifestacije i klubove, među njima i HNK Hajduk Split, KK Split i MNK FC Split Tommy.

Ukoliko želite da Tommy d.o.o. podrži i neku od Vaših zamolbi ili projekata, molimo Vas pošaljite zahtjev na adresu e-pošte donacijeisponzorstva@tommy.hr ili poštom na Tommy d.o.o./Donacije i Sponzorstva, Domovinskog rata 93, 21000 Split.
Molimo Vas u zahtjevu navedite sažeti opis i razlog slanja zamolbe (donacija/sponzorstvo), te priložite ovjereni dopis (potpis i pečat u slučaju pravne osobe ili samo potpis za fizičku osobu).

Novosti:

Prigodom ponovnog otvorenja maximarketa u Metkoviću, Tommy je donirao iznos od 15.000 kn organizatorima 1. Mandarina polumaratona.
Sredstva su namijenjena liječenju bolesne djevojčice Manuele Čuture iz Metkovića.

DONACIJA U SVRHU LIJEČENJA MANUELE ČUTURE
____

DONACIJA ZA OPĆU BOLNICU ZADAR